Slutet på semestern och Dagens Nyheter

Idag ska jag tillbaka till kontoret efter en helt magisk sommar, som förvisso aldrig verkar ta slut. Jag har hunnit fylla år, åka till mina föräldrar och gamla hemtrakter ett par gånger, påbörja skrivprojekt och skriva färdigt en bok(!), vara i Kroatien under två fantastiska veckor, äta frukost på balkongen varje dag som vi varit hemma, gå på bröllop, dricka härliga viner, äta god mat. I helgen avslutade vi semestern med en turistdag i Stockholm, vi vandrade runt i Gamla Stan, satt på olika restauranger och drack Riesling. Kvällen avslutades med en middag på Den Gamle och Havet som jag hört mycket om, trillade upp som en av mina nya favoritrestauranger i Stockholm direkt!

I dagens DN hittar ni förresten en kort intervju med mig, klicka på bilden nedan för att komma dit.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.