Sista veckan innan semester

Vi har tagit det väldigt lugnt i helgen, på midsommarafton var vi ute i skärgården efter ett träningspass och resten av helgen har egentligen gått till mer träning, promenader med hundarna, bio och en hel del skrivande. Imorgon ska vi spela in sista avsnittet innan sommaren för Feminvest Direkt. Jag passar på att ta med Micke som kommer att få svara på en hel del frågor och dessutom passar vi på att svara på de frågor vi fick in angående vår syn på marknaden m.m just nu. Har ni fler frågor får ni gärna ställa dem här så tar jag upp dem i programmet som sänds på torsdag!

Vi har bland annat fått frågor om hur vi diskuterar ekonomi hemma, hur vi har påverkat varandras investeringsstilar och vad vi tror om marknaden just nu, om vi tror att det kommer en sättning snart. Ställ alla frågor ni har så tar vi upp dem!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.