Multitasking och min favoritpryl

Imorse bytte jag ut EFN mot 25 minuter. Jag har en hel del podcasts att lyssna ikapp på och efter att ha lyssnat på avsnittet med Anders Hansen först igår ville jag också lyssna på det senaste avsnittet. För er som missat avsnitten med Alexander Bard eller Anders Hansen, lyssna på dem!

Innan jag fortsätter vill jag bara tillägga att detta inte är ett sponsrat inlägg, det är bara en kärlekshyllning till mina hörlurar som förenklat mitt liv de senaste månaderna!

Jag tänkte egentligen bara ge er ett tips på min favoritpryl. Jag har aldrig brytt mig speciellt mycket om hörlurar eller headset utan har varit en av dem som använt de som följer med när man köper en ny iphone. Så när Micke pratade om sina Boselurar var jag verkligen inte det minsta intresserad – till en början. När jag till slut (efter flera månader) faktiskt provade dem tog det ungefär fem minuter innan jag hade beställt egna.

Jag använder bluetoothversionen. Perfekt när jag tränar och bara kan lägga undan telefonen och sen inte behöva bry mig om sladdar.

Det som är speciellt är detta. De är brusreducerande vilket innebär att jag kan sitta på flygplan men inte höra motorn. Sitta på tåg men inte höra gråtande barn osv. Det gör att jag helt och fullt kan fokusera på det jag lyssnar på eller det jag jobbar med för stunden, eller som just precis nu – när jag lyssnar på Börspodden och skriver detta inlägg. Multitasking är win.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.