Morgonrutiner

Jag tänkte dela med mig av mina morgonrutiner. Jag jobbar ju en hel del så jag måste verkligen använda dygnets alla vakna timmar. Don’t get me wrong, detta är något jag valt själv och jag är världens största fan av att effektivisera mitt liv så jag stortrivs i min vardag.

Jag går upp kl 06:30 varje morgon och går i princip direkt ut med Capex på promenad så fort jag har klätt på mig. Under tiden lyssnar jag på gårdagens avsnitt av Börslunch och Börs & Makro (båda ligger under EFN – Ekonomi- och FinansNyheterna – Börslunch-podden) och är hemma ungefär kl 07:00. Jag sätter på kaffe while I prepare the rest of my routine. 

Cirka 15 minuter senare är både jag och kaffet klart och jag kan börja jobba. Ofta har jag förberett en smoothie kvällen innan (i 9 fall av 10 innehåller den ananas, mango, passionsfrukt, banan och massvis med spenat) och i annat fall kokar jag två ägg som jag äter till kaffet när jag jobbar. Just de 90 minutrarna jag får av effektiv arbetstid på morgonen är väldigt viktiga för mig. Mellan kl 07-10 jobbar jag som absolut bäst och skulle jag gå och till exempel träna efter kl 10 så vet jag att jag har några lika bra timmar efteråt också, men man får pussla lite med kontorstider.

Nu under morgonen lägger jag framförallt tid på att läsa nyheter, om det släpps någon intressant rapport kl 08 så brukar jag kasta mig över den, blogga och strukturera upp min dag för att jag ska känna att jag har kontroll när jag kommer till kontoret. Jag har bara ett par hundra meter till jobbet så jag brukar sticka hemifrån runt 08:45 och är på plats strax innan kl 09.

Ibland skiljer sig rutinerna åt, till exempel när jag träffar min PT kl 07 men det är ju bara i undantagsfall!

Jag är väldigt glad över att jag är en morgonmänniska och därför har lite lättare att slappna av på kvällarna – vilket i och för sig betyder att jag alltid somnar i soffan om vi ska se en film, inte superuppskattat om det är jag som valt film och jag somnar innan introt är slut, hehe.

Hur ser dina morgonrutiner ut?

Kika in lite senare för en uppdatering om mina tankar kring Bitcoin förresten, inlägget kommer upp vid lunch!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.