H&Ms Arket och ofokuserat

Jag har haft en riktig superhelg där jag verkligen bara tillåtit mig själv att vila och ta det lugnt, väldigt välbehövligt. H&M har ju precis släppt de första bilderna från märket ARKET och jag tänkte vara snäll och dela med mig av min åsikt kring bolaget i sig. Jag har sett flertalet kommentarer om hur bra det skulle vara att H&M nu erbjuder till exempel caféer i ARKETs butiker, blommor hos & Other Stories och till exempel fristående H&M Home-butiker. Min första tanke när jag ser alla dessa olika verksamheter är att det är märkligt att de inte fokuserar på att få snurr på själva kärnverksamheten innan de väljer att hoppa på nästa tåg. Jag vet att det finns många som äger H&M som tycker att det är positivt och självklart finns det lika många tankar kring bolaget som olika investerare och investerarstrategier, detta är bara mina tankar. Att ARKET är ett sätt att föra fokus från aktiekursen till H&Ms ”senaste satsning”.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.