Grattis Tove!

I förrgår kväll utbrast jag i ett glädjetjut när jag såg att Tove Zander tar över rollen som VD för Unga Aktiesparare. Tove har varit verksamhetsansvarig för UA det senaste året och när det blev känt att Philip (som gjort ett fantastiskt jobb) skulle lämna var vi många som propsade på att få se Tove på tronen!

Igår var jag förbi EFN-gänget för att kolla Börslunch live och sen äta lunch med Albin och Simon, där sprang jag då in i både Tove och Philip som var på plats, kul! På eftermiddagen hade jag ett möte angående ett riktigt drömprojekt, får nypa mig i armen just nu. På kvällen hade Laika dragit ihop en jättehärlig sommarfest där jag minglade med bland annat Erika Eliasson från Lendify och fantastiska Jessica Löfström. Jag smet dock hem tidigt, behöver fortfarande vila efter min födelsedagshelg.

Ber om ursäkt för suddiga mobilbilder, lovar att ta med en kamera till Kroatien när vi åker om mindre än två veckor!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.