Bitcoin – Uppdatering

Idag är det ju mer än läge att uppdatera er kring läget i BTC. Som jag skrivit tidigare har jag inte hållt mina innehav under helgerna på grund av volatiliteten och för att jag egentlige väntat på fallande kurs. Igår vaknade jag och såg hur priset gått förbi 3000 USD och jag undrade om detta innebar att vi skulle få se ett utbrott upp eller ner. Oavsett vad så var jag glad att jag sålt under fredagen.

Kommer den att återhämta sig och återgå till gårdagens nivå på 3000 USD eller kommer vi se ytterligare ett fall? Jag bevakar så länge men kommer inte att gå in just nu, för hög volla och för lite tid för att bevaka just nu.

Hur gör ni?

/A

2 thoughts on “Bitcoin – Uppdatering”

  1. Är det så att kryptovalutor inte går att köpa via ex Avanza? Var isåfall köper man dom? Tack för all inspiration 🙂

    1. Du kan köpa ett trackercertifikat via Avanza eller Nordnet som följer BTC med 1:1. Vill du äga riktiga BTC kan du handla via t ex Trezor! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.