Volatilitet i BTC

Jag har inte glömt inlägget där jag argumenterar för mina innehav än (det har dessutom tillkommit ett: Opus, men mer om det i ett senare inlägg) men först och främst måste vi prata lite om Bitcoin (ja, jag vet, igen!!). Eftersom att Bitcoinpriset egentligen den senaste veckan har rusat från strax över 2000 USD till att som högst stå i 2779 USD men med viss volla på vägen upp bestämde jag mig för att sälja resten av mina certifikat i fredags, jag ville helt enkelt inte hålla positionen över helgen. Jag såg att det var flera som uttryckte att Bitcoin ”kraschade” uppåt, vilket väl kanske var en ganska bra beskrivning av vad som hände. Inte så oväntat har den i helgen fallit tillbaka ner mot en fortsatt hög men ändå kanske mer realistisk nivå om i skrivande stund 2275 USD.

Senaste månadens utveckling (data från Coindesk)

Senaste veckans utveckling.

Jag är långt ifrån klar med BTC, väntar på bra ingångsläge igen. Just nu är det lite för mycket volla för att jag ska kunna gå in med tanke på att jag inte hinner hänga vid skärmarna hela dagarna.

/A

2 thoughts on “Volatilitet i BTC”

  1. Hur går jag tillväga om jag vill köpa bitcoin? (Har förstått att man inte köper det från ec avanza).
    Hur ska ingångslöner se ut för att du ska investera i det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.