Valborg

Tack för all fin respons på artikeln i VA Finans igår!

Jag har varit vaken ett par timmar och inte lyckats somna om, Micke och hundarna verkar sova gott iaf! Jag spenderade min gårdag till stor del på terrassen i solen. Mickes lillasyster Sanna som bor hos oss (tyvärr bara två veckor till) fyllde 30 igår så när hon kom hem efter en möhippa i Karlstad så var hennes vänner redan här för att fira henne. Vi satt på terrassen under kvällen innan vi tog oss till Ljunggrens restaurang på söder, bra mat men servicen var nog den långsammaste jag upplevt! Allt som allt en väldigt mysig men tidig kväll (iaf för mig) eftersom att jag ska iväg på ett möte och senare gästa en podd idag!

Mina hjärtan sover bredvid mig!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.