Poddtips – 25 minuter

Förutom att jag tycker att ni borde lyssna på Feminvest- och Economista-poddarna så har jag en ytterligare en favorit (kanske inte helt opartisk eftersom att jag ju bor tillsammans med Micke), nämligen 25 minuter med Karl-Mikael Syding och Ludvig Sunström. Varje avsnitt är precis som det låter typ 25 minuter långa. Trots Mickes bakgrund som Europas genom tiderna bästa hedgefondförvaltare snackar de faktiskt inte speciellt mycket aktier i podden (förutom några avsnitt som kommer nedan) men mycket personlig utveckling och ger praktiska tips för hur du kan utvecklas vidare. Det som är bra är dock att jag i alla fall tycker att många av tipsen går att applicera på min egen handel och mina investeringar – och är det någon man kan lära sig mycket av när det kommer till investeringar så är det ju tveklöst Micke.

De finns såklart både på iTunes och Acast också!

I avsnitt 62 är till exempel jag med en stund och pratar om hur jag gjorde för att utveckla min trading. Annars har jag nedan listat deras finansavsnitt del 1-3 nedan.

/A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.