Greetings from Paris

Befinner mig i Paris några dagar med min vän. Än så länge går vi mest från café till café, dricker lite champagne och njuter av staden.

Jag har gjort en lynchspaning dock. Blev ombedd att gå in på H&M i Paris för att se hur butikerna ser ut här men än så länge har jag inte sett någon H&M-butik alls. Däremot väldigt mycket Zara och Massimo Dutti, slutsatsen av den spaningen blir väl då att hellre köpa Inditex än H&M.

På tal om investeringar så överväger jag att ta med mig en liten investering i form av Gucci hem. Inte bestämt mig dock, har nämligen också hittat en helt fantastisk tavla som jag förälskat mig i!

/A

2 thoughts on “Greetings from Paris”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.