Tillbaka på kontoret efter lite fondsnack med Emelie på Nyhetsbyrån Direkt, vi pratar om hur man väljer fond, om avgift eller historisk avkastning är viktigast att titta på och i vilken typ av fond man bör placera i beroende på tidshorisont och vilken risk man är villig att ta. Jessica från ODIN Fonder är också med i ena halvan av programmet för att prata om ODIN-modellen och vilka fördelar det finns med aktivt förvaltade fonder. Avsnittet släpps på torsdag nästa vecka.

Efter inspelningen stack jag direkt för att möta upp Michaela på Women Ahead, ett nystartat rekryteringsnätverk för kvinnor. Älskar verkligen den här typen av initiativ. Nu ska jag beta av resten av mailen och försöka hinna med att förbereda inför presentations- och retorikkursen med David Phillips jag ska på under måndag och tisdag!

/A