Feminvest Direkt och en typisk dag

Igår släpptes senaste avsnittet av Feminvest Direkt. Jag och Mikaela från Vontobel fortsätter prata om börshandlade produkter och går igenom Knock Out-warranter, Mini Futures och Bull & Bear-produkter. För er som inte läst mina inlägg om hävstång och Mini Futures så kika på dem också!

För er som hellre vill lyssna i podcastform så går det utmärkt också, vi finns på både Soundcloud, iTunes och Acast.

Jag har fått någon fråga om hur mina dagar ser ut egentligen och lite ”vad jag pysslar med”. Tänkte därför låta er följa med idag på en ganska typisk dag i min vardag (trots fredag).

Vi hörs om en liten stund, nu ska jag dricka mitt kaffe och sen sticka till kontoret innan jag ska iväg till studion!

/A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.