Helgen och renovering

Jag tänkte först skriva att vi tagit det sjukt lugnt i helgen, vilket väl i och för sig är sant, men å andra sidan har vi efter att ha bott på hotell i några dagar precis fått flytta tillbaka till lägenheten. Alla möbler kommer under nästa vecka så nu bor vi minst sagt spartanskt.

Mattorna har jag köpt från Rum21 och märket Decotique. Hundarna gillar dem i alla fall!

För att ni ska kunna få någon som helst bild av hur det såg ut innan så var väggarna i vardagsrummet ljust lila och golvet mörkt betsat. Eftersom att vi bor i en vindsvåning så är fönstren ganska små vilket gjorde att hela lägenheten blev ganska mörk. På bilden ovan ser ni alltså vardagsrum/kök. Här kommer vi ha en loungegrupp med soffa och två fåtöljer samt matplats. Efter många om och men åkte vi i helgen och köpte ett stort betongbord som kommer att levereras imorgon. Jag ville först måttbeställa en stor svart marmorskiva men det fanns inget företag som sen ville fästa den på ett underrede och vi ville inte riskera att den skulle gå sönder så vi struntade helt enkelt i den idén.

Ni ska få bättre bilder under veckan när möblerna börjar komma på plats. Vi har beställt en ganska speciell tavla till loungen också som jag verkligen ser fram emot. Det kommer dock ta ett tag innan den är klar, vi hade ganska specifika önskemål.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.