Renoveringskaos

Det absolut bästa med att bo ett par hundra meter från jobbet är att kunna smita hem på lunchen för att ta en promenad i solen med Casper. Just nu ser det lite speciellt ut hemma dock, sen i måndags har vi hantverkare hemma som renoverar hela lägenheten. De har börjat med vårt sovrum och kontoret så tills början av nästa vecka har vi flyttat ut i vardagsrummet som ligger i anknytning till köket. Än så länge går det bra men det ska bli riktigt skönt när vi i alla fall kan flytta tillbaka in i sovrummet och börja använda kontoret igen.

Desto roligare är det dock att välja inredning. Just nu kikar jag på att beställa en oval marmorskiva och ben var för sig. Jag har en hel mapp på Pinterest som heter ”Johannesgatan” som jag delar med Micke, osäker på om han är där inne och kikar så ofta dock, hehe.

b704e8f3c0763030d07f636bf924eac1 451aa26f80d57a6ef84dba521ddd8754 ce04e9f309053da243a43708cc45243bDet här bordet från Eero Saarinen i färgen nero marquina hade gärna fått flytta hem till mig. Just nu har vi inte bestämt oss för om det blir svart eller vit marmor, men det lutar åt nero marquina helt klart.

Tills det blir tillfälle att beställa bord ser det dock ut så här hos oss:

IMG_2285

Living the dream alltså.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.