Fredag, Amarone, inga möbler och renovering

Micke är så rolig ibland. Vi ska renovera lägenheten (det kan bli så när en tjej flyttar in och ställer standardkrav, hehe) och byta ut alla möbler. Hittills har vi haft två hantverkare här som lämnat offert men inte bokat någon av dem, ändå har Micke börjat sälja av alla möbler. Jag lovar att jag kommer komma hem till en tom lägenhet efter jobbet i nästa vecka utan att vi ens vet när de ska börja renoveringen. Tänkte fixa en före- och efterfilm på lägenheten sen också!

Det har varit intensivt på jobbet i veckan. Vi kickstartade ju måndagen med ett event, i tisdags satt jag som sagt med Feminvest Direkt hela dagen samt intervjuade H&Ms IR-chef Nils Vinge (videon som ligger i inlägget under detta). På kvällen fick jag hoppa in som moderator på ett event då en kollega var sjuk och resterande dagar har gått till att försöka jobba ikapp! Just nu väntar lite kvällsjobb medan Micke klipper sin podcast och sen ska vi laga middag och dricka Amarone.

16492576_922643691168456_1052356689_o

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.