Veckan som gått

När jag inte handlar på börsen, skriver krönikor och jobbar så har jag även ett par andra saker för mig. Den här veckan har varit intensiv men så rolig. Jag jobbar just nu med ytterligare ett projekt som jag kan berätta om i nästa vecka (för övrigt också en väldigt kul kommande vecka) vilket har gett mig en anledning att lära mig vindsurfa (såklart, varför inte ytterligare en utmaning?). Den här veckan har jag alltså fyllt med opera, middagar, styrelsemöten och igår vindsurfing – och såklart mycket häng med vår lilla valp Casper.

13392077_757334477699379_3942473847530205031_o

Efter sista föreställningen av Maskeradbalen med Thiago Arancam.

I söndags och tisdags var jag och min vapendragare David inbjudna av Thiago på opera. De hade sin sista föreställning av Maskeradbalen i tisdags och efteråt blev vi inkallade för att ta en skål med efterföljande drinkar med produktionen. Thiago är förresten lika fantastisk businessman som operasångare, han tyckte därför att jag skulle göra en intervju med honom med fokus på hans affärer till bloggen, så den kommer upp om ett tag.

I onsdags och torsdags hade vi styrelsemöte angående vårt nya (inte så lilla projekt) som drar igång i sommar, just nu väntar vi bara på ett par sista detaljer som ska bli klara, sen kan jag berätta mer, men tills dess kan ni smygkika här! Av anledning av projektet fick jag alltså för första gången i mitt liv ställa mig på en surfingbräda igår…

P1000149 P1000169 P1000258

Jag är en riktig tävlingsmänniska och kan bli lite frustrerad om jag inte får vara ”bäst på allt” jag tar för mig, vad gäller vindsurfing blir det nog svårt med tanke på att jag omgett mig av personer som surfat i många år, haha.

0F9A19031

Det här är alltså vår lilla björn/igelkott/hund – som beter sig som en katt. Han har en väldigt speciell personlighet och hade nog aldrig åstadkommit något nobelpris utan har i helgen lyckats trilla ner både i en bäck och en pool. Men, trots att han väcker mig genom att tugga på mitt hår overkligt tidigt på mornarna så förlåter man honom ändå, han är ju så söt.

/A

1 Comment

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.