Lästips

Lite lästips på tisdagkvällen, jag är egentligen en bokmal som, om jag hade haft tiden, hade slukat det mesta i läsväg. Dessa är dock favoriter i bokhyllan. Vägen till din första miljon av Tobias Schildfat var en av de första böcker jag läste som berörde aktier och det var nog här jag blev inspirerad från början. Jag tycker att boken förklarar handel på ett högst pedagogiskt sätt, det är inte alls så krångligt som det kan verka. Getting Started in Technical Analysis är mitt senaste tillskott, jag kommer att återkomma till denna i ett senare inlägg. Randal Munroes bok Tänk Om är en fantastisk bok som med vetenskapliga belägg besvarar absurda frågor, till exempel vad som skulle hända om jorden slutade snurra – och mycket annat.

DSC_0064 (1)

Och till det ett litet lejon vid namnet Ralph som fått flytta in hos oss ett litet tag. 

Happy trading!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.