Academy of Financial Trading

Ett hett tips för er som vill lära er mer om trading eller kanske bara är nyfikna är att gå in på Academy of Financial Trading. De erbjuder fyraveckorskurser med livewebseminarium där du under föreläsningen har möjlighet att ställa frågor om föreläsningen. Academy FT går igenom bland annat grunderna i trading, candlestickanalys, risk management med mera. Under kursens gång får du tenta av dina kunskaper innan du slutför kursen. Academy FT erbjuder också demoprogram för att du ska kunna lära dig handla från början, helt riskfritt.

Academy-of-Financial-Trading600x400

Happy trading!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.